Tuli haaste. Oikeastaan en sellaista ole kovinkaan innostunut, mutta päätin sitten kuitenkin vastata, kun ei kovin vaikeasta haasteesta ollut kysymys. Piti vain poimia katkelma vähintään kolmesta seuraamastani blogista + haastajan blogista ja koota niistä tarina.

Koska jokseenkin tuoreena bloggaajana en ole kovin monen kirjoittelua ehtinyt seurata, päätin valita yksinkertaisimman tien: annoin Blogilistan mielivaltaisen blogin etsijän näyttää minulle kolme 1) suomenkielistä ja 2) yksityishenkilön kirjoittamaa blogia, joista sitten etsin sopivat lauseet ja asettelin järjestykseen. Tarina on kenties valitettavan lyhyt, mutta toivottavasti kyllin surrealistinen.

Oltiin muka tutuissa paikoissa, mutta minulle niissä ei ollut mitään tuttua. Lounasaikaan kahvila täyttyy Sanomatalossa työskentelevistä lounastajista... Ne pikkuiset kun kasvaa niin valtavan nopeaan. Mutta poistetaan vasta tammikuussa.”

Lainatuista lauseista kiitokset Provokaatiolle, Kahvikeijulle, Mama Rosalle ja haastajalleni Villikanille. Ja haaste edelleen kolmelle ensin mainitulle.