Valitettavasti ei selvinnyt myöskään armoitettu lauluntekijä Juice Leskinen, jonka kuolemasta kertova suruviesti lienee tämän päivän aikana ehtinyt useimpien suomalaisten tietoon.

Internetissä toimivilla sukulistoilla ei tiettävästi vielä ole peräänkuulutettu Juicen esivanhempia, joten laitanpa tähän sen vähäisen tiedon, minkä kirjastoni nopea penkominen paljasti. Ainakin äitinsä puolelta Juice oli karjalaista sukua, Laatokan koillisrannalta.

Pauli Matti Juhani Leskinen syntyi Juankoskella 19.2.1950, ja hänen vanhempansa olivat työmies Pauli Heikki Leskinen (josta en osaa kertoa sen enempää) ja Eini Annikki Mikkonen, sittemmin Kuikka (lähde: Kuka kukin on, 1998). Eini Annikin vanhemmat olivat maanviljelijä Matti Mikkonen, s. 17.1.1887 Impilahdella ja Anna, o.s. Mäkinen, s. 7.2.1899 Impilahdella (lähde: Siirtokarjalaisten tie). Periaatteessa Matin ja Annan pitäisi löytyä SSS:n ylläpitämiltä HISKIn sivustoilta, mutta eivätpä löydy. Kenties joku tämän sivun lukija on törmännyt näihin henkilöihin omissa tutkimuksissaan.

---

Laulusi elävät, Juice.